# Wyceniamy tylko zarejestrowane domeny
# Staraj się opisać w kilku zdaniach zastosowanie domeny
![]() ![]() |
9.05.2007, 20:48
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 1 Wiek: N/N Tematów: 1 Dołączył: 9-05 07 Skąd: Śląsk Nr użytkownika: 2187 |
Witam bardzo proszę o wycenę domeny www.4u2.pl => FOR YOU TOO => DLA CIEBIE TEŻ Jestem w trakcie jej rejestracji. Chciałbym się dowiedzieć czy jest coś warta. Widziałbym na niej jakis portal albo sklep. Jeżeli ktoś zna się na tym to niech napisze ile moze być warta! Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-------------------- webme.pl - internetowe centrum informacji i pomocy on-line
|
|
|
|
14.05.2007, 11:16
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Jestem w trakcie jej rejestracji. Wyceniamy tylko zarejestrowane domeny. Jak opłacisz domenę i w pełni zarejestrujesz napisz do mnie PM, a odblokuję. -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
15.05.2007, 21:47
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Witaj,
zgodnie z tym co ustaliliśmy temat otwieram i pozwolę sobie coś napisać o domenie.. Szczerze powiem, że domeny już nie pamiętam za dobrze, a to jest ważne by szybko kojarzyć i pamiętać.. Takie zamienniki ( 4 - for ; 2 - too ; czy inne tego typu ) są imho niezbyt dobrze przyjmowane w naszym kraju ( domena .pl ). Wg mnie domena jest warta 0zł . Domena, a jeśli postawisz coś na niej to być może osiągnie większą kwotę. Tak ja to widzę... -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2012 - 21:35 |