IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 

# Zakładaj temat w formacie:
[adres_hostingu] krótki opis (pozbawiony emocji)

# Staraj się przynajmniej w kilku zdaniach napisać jak najdokładniej dlaczego nie polecasz danego hostingu. Staraj się używać rzeczowego języka popartego dowodami. Nie pisz w stylu 'nie polecam bo ma pady' etc. Takie tematy są po prostu bezwartościowe.

Reply to this topicStart new topic
> red-black.pl
Macku
post 19.12.2006, 15:16
Post #1

Grupa: uzytkownik
Tematów: 2
Nr użytkownika: 112

KOD
http://red-black.pl/

Pomimo, że nie jest on dedykowany (podobno) dla większych portali , dla mniejszych idealny smile.gif jeszcze się nie zdarzyło od prawie roku czasu, żeby miał przerwę dłuższą niż 5 minut w swoim działaniu...

Szczegóły:
CYTAT

Wszystko jest jasno i konkretnie wyjaśnione, a do tego administratorzy dbają o klientów i starają się sprostać ich oczekiwaniom ...

Ogólnie jestem zadowolony z hostingu który oferują, na potrzeby EGTEAM.NET konto mini wystarcza w zupełności, jeśli będzie konieczność powiększenia konta na chwilę obecną zostaniemy przy tym samym hostingu smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Seven
post 20.12.2006, 13:36
Post #2

Tematów: 1
Nr użytkownika: 97

jesli jest w miare stabilny, to przyda sie na zaplecze jako dodatkowe IP smile.gif

--------------------
Developed: Katalog Seo :: Karty Kredytowe :: Wap Dzwonki
Imagination is the beginning of creation. You imagine what you desire, you will what you imagine and at last you create what you will. // George Shaw

+Quote Post
kanee
post 22.12.2006, 23:46
Post #3

Tematów: 7
Nr użytkownika: 65

Tak biggrin.gif pamiętam jak pewne forum było na nim postawione i bardzo dobrze się sprawowało biggrin.gif żadnych komplikacji raczej nie było...

+Quote Post
lisu.90
post 23.12.2006, 1:53
Post #4

Tematów: 5
Nr użytkownika: 33

Z tego co wiem to inne forum miało z red-black.pl niemałe problemy... pewnie niektórzy z was słyszeli o tej "krakersowej" aferze smile.gif

+Quote Post
kanee
post 23.12.2006, 9:15
Post #5

Tematów: 7
Nr użytkownika: 65

CYTAT(lisu.90 @ 23.12.2006, 0:53) *
Z tego co wiem to inne forum miało z red-black.pl niemałe problemy... pewnie niektórzy z was słyszeli o tej "krakersowej" aferze smile.gif
Lisu :] to biała lista nie czarna smile.gif lepiej tu nie wspominać o tego typu rzeczach tongue.gif

+Quote Post
HUBI
post 24.12.2006, 21:56
Post #6

Tematów: 197
Nr użytkownika: 2

CYTAT(kanee @ 23.12.2006, 8:15) *
Lisu :] to biała lista nie czarna smile.gif lepiej tu nie wspominać o tego typu rzeczach tongue.gif

Dlaczego mialby nie wspominac? pisze co sadzi o tym hostingu, jakie napotkal bledy, itp. A ze ktos dal go wlasnie tutaj, to najwidoczniej nikt wczesniej nie napisal w dziale czarna lista tongue.gif

--------------------

+Quote Post
godfather
post 24.12.2006, 23:29
Post #7

Grupa: redaktor
Tematów: 156
Nr użytkownika: 25

To może załóżcie identyczny temat w czarnej liście i wypiszcie co uważacie za totalne nieporozumienie tam?

Wracając do prawidłowego tematu to właściwie znam tylko jedną stronę na tym hostingu i admini nie narzekali. Pomoc ze strony red-black zawsze była, interesowali się tym co mają u siebie. I pamiętajcie, że nie ma ideałów, a wybierać należy takie serwery, gdzie przeważają dodatnie argumenty biggrin.gif

+Quote Post
Macku
post 7.01.2007, 19:31
Post #8

zmieniłem zdanie... hosting znikął, wpłata poszła na marne... gość jest jakiś Po***ny... proszę o natychmiastowe przeniesienie na czarną listę...

masakra gdzie się odwołać w takiej sprawie ?

+Quote Post
DawPi™
post 7.01.2007, 22:26
Post #9

valid cue to your things

Tematów: 521
Nr użytkownika: 1

Przenoszę..
Słuchaj, na pewno to była jakaś firma lub "firma". Pozostaje założyć sprawę w sądzie lub też wnikliwie obesrować rynek hostingowy ponieważ na pewno pojawi się jakaś nowa "super firma" z "super ofertą" i zapewne będzie to właściciel red-black......... heh..

podaj dane tej firmy, nip, regon, dane adresowe, dane właściciela. ( nie będzie to łamanie ustawy o ochronie danych osobistych ponieważ jest to firma )

--------------------
www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB

kontakt:
GG: 7129
e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com

założyciel webMe.pl - tatuś ;)

+Quote Post
jachu
post 8.01.2007, 0:15
Post #10

TOPoster

Tematów: 12
Nr użytkownika: 62

Jak chciał zwinac interes to mogł macka o tym poinformowac ciec jeden. Dodam ze po wpisaniu adresu egteamu to prznosi nas na jakies obce forum warezowe nalezace do goscia od redblacka. Ja bym go u[beeep]ł

--------------------

+Quote Post
Macku
post 9.01.2007, 10:04
Post #11

ech... panowie nie mam już sił z gościem... Odpowiedział w poniedziałek i jeszcze z pretensjami, że obrażam go na innych forach, że on w weekend nie pracuje itp. więcej macie w tym temacie :

http://www.bowi.org.pl/forum/viewtopic.php?t=346

maili nie pokaże bo są śmieszne... pliki straciłem kasy nie odzyskaliśmy i gość do tego myśli, że jestem dzieckiem i chowam się za rodzicami dry.gif laugh.gif po prostu śmieszny jest.

+Quote Post
HUBI
post 9.01.2007, 18:19
Post #12

Tematów: 197
Nr użytkownika: 2

Tacy sa "powazni" wlasciciele/admini hostingow.

--------------------

+Quote Post
jachu
post 9.01.2007, 22:50
Post #13

TOPoster

Tematów: 12
Nr użytkownika: 62

Jesli to Witkat zrobil a on był włascicielem redblacka (przynajmiej do niedawna) to stracil w moich oczach dobra opinie.

co do szybkiej reakcji bowi i inetpatrolu biggrin.gif za to podziwiam tych chlopków wyszperaja wszystko i wszedzie biggrin.gif nic sie przed nimi nie ukryje brawa dla nich

--------------------

+Quote Post
maciej_mw
post 2.04.2007, 13:04
Post #14

Tematów: 0
Nr użytkownika: 1339

Miałem forum na red-black.pl (lepiej nie komentowac jakie:D ) i pamiętam, że przy dośc dużej ilości zapytań do bazy były problemy, ale jako forum sprawowało się nieźle co można było przejżec na rozwoju F4Y biggrin.gif

+Quote Post
marsjan :)
post 7.04.2007, 19:20
Post #15

Nr użytkownika: 1427

1600 userów... I stracona baza danych. Ale konto miałem za darmo.....

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.05.2012 - 21:05

Polecane strony:

mapa forum