IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> bux.to - system PTC (paid to click), Czyli ogl?danie reklam w Internecie.
Alex00
post 5.08.2008, 23:19
Post #1

Grupa: u?ytkownik
Tematów: 1
Nr użytkownika: 2605

Witam, mój pierwszy post na forum - przedstawi? jeden z popularniejszych programów jakim jest bux.to!
Zasady tego s? bardzo proste i zrozumia?e.

* Wszystko co potrzebujemy to: przegl?darka i konta na stronie bux'a oraz na AlertPay (odpowiednik Paypal).
Codziennie dostajemy jak?? ilo?? linków, dla zwyk?ego u?ytkownika ?rednio jest to od 10 do 20 linków - reklam.
Ka?d? reklam? ogl?damy przez trzydzie?ci sekund i na nasze konto dochodzi 0.01$ (0.01 dolara).

* Poza zwyk?ymi u?ytkownikami istniej? te? tak zwani Premium Membership. Status ten kupuje si? na rok
i kosztuje $59.00. Tacy u?ytkownicy maj? minimum dwadzie?cia linków dziennie, a za ka?dy obejrzany dostaj? $0.0125.

* Referrals - aby mie? wi?cej pieni?dzy w szybszym, krótszym czasie, mo?emy zaprasza? do bux znajomych
podaj?c im nasz link referencyjny. Staj? si? oni normalnymi u?ytkownikami i zaczynaj? ogl?da? reklamy,
za ka?d? z nich otrzymuj? normaln? ga?e + taka sama kwota trafia te? na nasze konto.
Oczywi?cie ró?ne liczby Referrali mo?na te? sobie kupi?, czas oczekiwania to 2 do 5 dni od zap?aty.

* Wyp?aty mo?na robi? minimum od 10$ na AlertPay - jest to odpowiednik popularnego PayPal,
a z nast?pnie zleci? sobie przelew do jakiego? polskiego banku i wymian? dolarów na z?otówki.

Ja korzystam z bux od niedawna - mam zwyk?e konto (obecnie $ 10.24) i trzy osoby polecone.
Mój link referencyjny: http://bux.to/?r=wmp00 zach?cam do rejestracji w?a?nie przez niego wink.gif
Strona g?ówna: http://bux.to/index.php
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9.09.2010 - 4:29

Polecane strony:

mapa forum