# Zak?adaj temat w formacie:
[adres_hostingu] krótki opis (pozbawiony emocji)
# Staraj si? przynajmniej w kilku zdaniach napisa? jak najdok?adniej dlaczego nie polecasz danego hostingu. Staraj si? u?ywa? rzeczowego j?zyka popartego dowodami. Nie pisz w stylu 'nie polecam bo ma pady' etc. Takie tematy s? po prostu bezwarto?ciowe.
![]() ![]() |
16.04.2007, 7:05
|
|
![]() Grupa: u?ytkownik Postów: 163 Wiek: N/N Tematów: 39 Dołączył: 6-04 07 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1615 |
Witam
Rwi.pl jest to wed?ug mnie hosting na którym mo?na si? zawie??. Cz?ste pady serwera, Panel Administracyjny w po?owie nie dzisa?aj?cy, a pieni?dze wyrzucone |
|
|
|
| Google Bot |
16.04.2007, 7:05
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
16.04.2007, 19:19
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: u?ytkownik Postów: 1173 Wiek: 25 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Witaj,
czy?by od 6 IV a? tak bardzo zmieni? si? obraz tego hostingu w Twoich oczach? Móg?by? co? wi?cej napisa? o tych wszelkich bugach etc.? Poszukuj? hostingu dla klienta. Dzi?ki. Pozdrawiam, DawPi™ -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwi?zania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com za?o?yciel webMe.pl - tatu? ;) |
|
|
|
16.04.2007, 20:16
|
|
![]() Grupa: u?ytkownik Postów: 163 Wiek: N/N Tematów: 39 Dołączył: 6-04 07 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1615 |
Móg?bym wiedzie? o co Ci chodzi? Po prostu nie polecam tego hostingu, bo jak ju? napisa?em, poowa Panelu admina nie dzia?a, serwis ma cz?ste zwisy...
|
|
|
|
16.04.2007, 20:19
|
|
![]() Grupa: u?ytkownik Postów: 40 Wiek: 23 Tematów: 20 Dołączył: 13-04 07 Skąd: Bia?ystok Nr użytkownika: 1863 |
Potwierdzam. Korzysta?em par? miesi?cy temu z rwi.pl. Co kilka dni by?y jakie? przerwy w dzia?aniu. Poza tym wszystko si? strasznie "?limaczy?o". Nie polecam.
-------------------- muonline.org.pl - forum o grze MMORPG pt. MuOnline.
|
|
|
|
16.04.2007, 20:23
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: u?ytkownik Postów: 1173 Wiek: 25 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Wiesz, rozumiem, ?e testowa?e? i nie spe?nia? Twoich oczekiwa?. Ale je?li nie wyja?nisz szczegó?owo ( cho?by owe nie dzia?anie 'po?owy' panelu admina) to user czytaj?c ten w?tek po prostu niczego nowego si? nie dowie.
Analogicznie mo?na by napisa?: 'nie polecam nazwa.pl', a potem '..bo nie odpisuj? na maile tak szybko jakbym chcia?'. Wiesz to te? mo?e by? powód zmiany hostingu ( oczywi?cie przesadzam). Je?li informujesz, ?e co? jest nie tak z rwi.pl ( osobi?cie nie znam, a dzi?ki temu w?tkowi móg?bym si? dowiedzie? co? o nim) to w dobrym tonie by?oby napisanie paru argumentów. Wiesz, napisa?e?, ?e cz?ste pady serwera, ale taka informacja jak dla mnie jest ma?owarto?ciowa.. Licz?, ?e rozwiniesz swoj? wypowied? Pozdrawiam, DawPi -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwi?zania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com za?o?yciel webMe.pl - tatu? ;) |
|
|
|
17.04.2007, 7:25
|
|
Nie rozumiesz to nie
czy?by od 6 IV a? tak bardzo zmieni? si? obraz tego hostingu w Twoich oczach? Móg?by? co? wi?cej napisa? o tych wszelkich bugach etc.? Poszukuj? hostingu dla klienta. Dzi?ki. A chodzi?o mi o to PS. Nie musisz do mnie pisa? w taki sposób jakbym by? niemy?l?cy |
|
|
|
17.04.2007, 11:42
|
|
Informatyk, odbierasz to zbyt osobi?cie, ale nie miejsce i czas bym Ci to t?umaczy?. Doskonale oboje zdajemy sobie z tego spraw? i oboje wiemy w czym rzecz.
Peace. DawPi? -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwi?zania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
|
|
|
29.04.2007, 14:24
|
|
|
Grupa: u?ytkownik Postów: 6 Wiek: 18 Tematów: 1 Dołączył: 27-04 07 Skąd: Z podziemia Nr użytkownika: 2100 |
Cze??.
Ja korzysta?em przez oko?o 2 tygodnie z hostingu rwi.pl i powiem, ?e jako? przez ten okres u mnie bynajmniej wszystko by?o oki i jako? nigdy nie mia?em problemów z tym hostingiem. Mo?e jak bym popracowa? troch? wi?cej na tym hostingu to wtedy bym zauwa?y? jakie? b??dy. -------------------- webme.pl - internetowe centrum informacji i pomocy on-line
|
|
|
|
6.06.2007, 17:28
|
|
|
Grupa: u?ytkownik Postów: 3 Wiek: 17 Tematów: 0 Dołączył: 6-06 07 Skąd: Z Polanicy Nr użytkownika: 2257 |
szczerze odradzam, moje forum u nich muli?o przy 10 userach online, a o codziennych padach ju? nie wspomnie. Poza tym kontakt z form? jest praktycznie nie mo?liwy, a wi?c szczerze odradzam.
Je?eli ju? chcecie za SMS'a hosting to lepiej wybra? boo.pl -------------------- webme.pl - internetowe centrum informacji i pomocy on-line
|
|
|
|
18.06.2007, 6:23
|
|
A ja mam ?adnego screena. Wprawdzie ju? troch? przestarza?y ale sam robi?em
|
|
|
|
18.06.2007, 16:41
|
|
|
Grupa: u?ytkownik Postów: 34 Wiek: 20 Tematów: 4 Dołączył: 8-06 07 Skąd: Szczebrzeszyn Nr użytkownika: 2261 |
CYTAT Je?eli ju? chcecie za SMS'a hosting to lepiej wybra? boo.pl Stabilno?? tego samego pokroju co rwi. Admini w weekendy nie pracuj?, jak padnie, to nawet na par? dni. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.09.2010 - 4:15 |