![]() ![]() |
28.12.2006, 10:44
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 88 Wiek: N/N Tematów: 16 Dołączył: 15-11 06 Nr użytkownika: 18 |
sprzedam domene a wlasciwie to moge oddac za darmo:))
domena to fostfree.pl chcialem zrobic serwis z darmowym hostingiem najpiew bylo dla znajomych pod domena hosting.lkn.pl potem bylo hostfree.pl i pewnie nadal by bylo ale zaangarzowalem sie w inny projekt i jeszcze studia do tego wiec sewis hostingowy powrocil do dzialalnosci wsrod znajomych:)) tak wiec domena mi juz nie potrzebna zarejestrowana w netart po promocyjnej cenie wiec moge oddac za darmo bo koszt juz mi sie zwrocil:)) wazna do 2007-11-01 02:00 potem mozesz zrobic z nia co chcesz pzdr -----------edit dobrze by bylo gdzybys mial konto w net art bylo by latwiej transferowac i jeszcze jedno nigdy nie transferowalem domen wiec treba by mi wszystko wytlumaczyc:)) -------------------- ![]() |
|
|
|
28.12.2006, 11:11
|
|
![]() Grupa: redaktor Postów: 478 Wiek: 23 Tematów: 156 Dołączył: 15-11 06 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 25 |
Ciekawa, prosta domena. Zainteresowałaby mnie, tylko nie jest mi potrzebna, że tak powiem, zakurzyła by się u mnie
Jednak może zrobisz coś dla forum, skoro i tak chcesz ją oddać za free, po prostu przeznaczając ją jako dodatkową nagrodę główną w tym konkursie: http://webme.pl/index.php?showtopic=363 Czyli zwycięzca dostałby dwie nagrody P.S. ewentualnie oddaj ją obojętnie któremu finaliście konkursu, wszyscy zyskamy na tej domenie |
|
|
|
28.12.2006, 11:56
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
oo, bardzo dobry pomysł Godzik..
ja mam konto w nazwa.pl A dlaczego zrezygnowałeś z tego projektu? Zapowiadało się ciekawie.. -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
28.12.2006, 13:06
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 88 Wiek: N/N Tematów: 16 Dołączył: 15-11 06 Nr użytkownika: 18 |
hmm
zrezygnowalem bo przemyslalem kilka spraw i doszedlem do wniosku ze jak by sie to rozroslo to serwera by zabraklo a na dedykatroche mi szkoda kasy:)) po drugie coraz mniej siedze juz przy komputerze tak dla siebie a po trzecie studia tez zabieraja duzo wolnego czasu to mozemy zrobic tak jak mowi god przeniesiemy ja do dawpiego a on to przekaze zwyciezcy konkursu:)) chyba ze zachowa dla siebie i zbuduje jakis serwis:)) dogadamy sie na gadu juz -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2012 - 19:59 |