IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Uzywanie IRC, Pomoc w IRC
sigma
post 11.04.2007, 21:52
Post #1

Grupa: uzytkownik
Tematów: 2
Nr użytkownika: 1821

Moze ktos by sie tu udzielil jak uzywac najprosciej IRC. Wszelkie opisy widzialem tylko po Angielsku a ciut na bakier z tym jezykiem jestem.
(Wiem wiem, bylo sie uczyc.) Jak by ktos krotko to opisal albo dal linka gdzie o tym poczytac (po polsku) to bede wdzieczny.
Pozdro. sigma nie speakujacy. smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
godfather
post 14.04.2007, 14:04
Post #2

Grupa: redaktor
Tematów: 156
Nr użytkownika: 25

Cóż Ci można tłumaczyć, a raczej jak. Najlepiej by to zrobił zapewne HUBI, ale skoro go nie ma to dam Ci taką pomoc.

Zamieszczam Ci link do forum programu mIRC. Jest to taki najbardziej podstawowy właściwie program do tego celu wink.gif
Forum mIRC.pl

Szczegółowo instalacja + pierwsze uruchomienie opisane są tutaj.

Używałem tego programu przez jakiś czas i można od niego zacząć skoto tak dobrze jest to opisane. Później przerzuciłem się na XChat bo wydawał mi się wygodniejszy i oczywiście ma lepszy wygląd biggrin.gif

HUBI zapewne używa jeszcze czegoś innego, ale on ma konto shell, więc się nie liczy tongue.gif

Mam nadzieję, że to Ci pomoże, jeśli jeszcze miałbyś jakieś problemy to pytaj o szczegóły. Jak coś będzie niejasne itd.

Pozdrawiam! cool.gif

+Quote Post
sigma
post 14.04.2007, 14:11
Post #3

Grupa: uzytkownik
Tematów: 2
Nr użytkownika: 1821

Juppi dzieki serdeczne, kupa lektury. Pozdrawiam. Mysle ze te forum mIRC-a zaspokoi moja ciekawosc fest bo Big.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.05.2012 - 5:58

Polecane strony:

mapa forum