# Zakładaj temat w formacie:
[adres_hostingu] krótki opis (pozbawiony emocji)
# Staraj się przynajmniej w kilku zdaniach napisać jak najdokładniej dlaczego nie polecasz danego hostingu. Staraj się używać rzeczowego języka popartego dowodami. Nie pisz w stylu 'nie polecam bo ma pady' etc. Takie tematy są po prostu bezwartościowe.
![]() ![]() |
16.04.2007, 7:05
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 163 Wiek: N/N Tematów: 39 Dołączył: 6-04 07 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1615 |
Witam
Rwi.pl jest to według mnie hosting na którym można się zawieść. Częste pady serwera, Panel Administracyjny w połowie nie dzisałający, a pieniądze wyrzucone |
|
|
|
16.04.2007, 19:19
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Witaj,
czyżby od 6 IV aż tak bardzo zmienił się obraz tego hostingu w Twoich oczach? Mógłbyś coś więcej napisać o tych wszelkich bugach etc.? Poszukuję hostingu dla klienta. Dzięki. Pozdrawiam, DawPi™ -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
16.04.2007, 20:16
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 163 Wiek: N/N Tematów: 39 Dołączył: 6-04 07 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1615 |
Mógłbym wiedzieć o co Ci chodzi? Po prostu nie polecam tego hostingu, bo jak już napisałem, poowa Panelu admina nie działa, serwis ma częste zwisy...
|
|
|
|
16.04.2007, 20:19
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 40 Wiek: 24 Tematów: 20 Dołączył: 13-04 07 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 1863 |
Potwierdzam. Korzystałem parę miesięcy temu z rwi.pl. Co kilka dni były jakieś przerwy w działaniu. Poza tym wszystko się strasznie "ślimaczyło". Nie polecam.
-------------------- muonline.org.pl - forum o grze MMORPG pt. MuOnline.
|
|
|
|
16.04.2007, 20:23
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Wiesz, rozumiem, że testowałeś i nie spełniał Twoich oczekiwań. Ale jeśli nie wyjaśnisz szczegółowo ( choćby owe nie działanie 'połowy' panelu admina) to user czytając ten wątek po prostu niczego nowego się nie dowie.
Analogicznie można by napisać: 'nie polecam nazwa.pl', a potem '..bo nie odpisują na maile tak szybko jakbym chciał'. Wiesz to też może być powód zmiany hostingu ( oczywiście przesadzam). Jeśli informujesz, że coś jest nie tak z rwi.pl ( osobiście nie znam, a dzięki temu wątkowi mógłbym się dowiedzieć coś o nim) to w dobrym tonie byłoby napisanie paru argumentów. Wiesz, napisałeś, że częste pady serwera, ale taka informacja jak dla mnie jest małowartościowa.. Liczę, że rozwiniesz swoją wypowiedź Pozdrawiam, DawPi -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
17.04.2007, 7:25
|
|
Nie rozumiesz to nie
czyżby od 6 IV aż tak bardzo zmienił się obraz tego hostingu w Twoich oczach? Mógłbyś coś więcej napisać o tych wszelkich bugach etc.? Poszukuję hostingu dla klienta. Dzięki. A chodziło mi o to PS. Nie musisz do mnie pisać w taki sposób jakbym był niemyślący |
|
|
|
17.04.2007, 11:42
|
|
Informatyk, odbierasz to zbyt osobiście, ale nie miejsce i czas bym Ci to tłumaczył. Doskonale oboje zdajemy sobie z tego sprawę i oboje wiemy w czym rzecz.
Peace. DawPi? -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
|
|
|
29.04.2007, 14:24
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 6 Wiek: 20 Tematów: 1 Dołączył: 27-04 07 Skąd: Z podziemia Nr użytkownika: 2100 |
Cześć.
Ja korzystałem przez około 2 tygodnie z hostingu rwi.pl i powiem, że jakoś przez ten okres u mnie bynajmniej wszystko było oki i jakoś nigdy nie miałem problemów z tym hostingiem. Może jak bym popracował trochę więcej na tym hostingu to wtedy bym zauważył jakieś błędy. -------------------- webme.pl - internetowe centrum informacji i pomocy on-line
|
|
|
|
6.06.2007, 17:28
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 3 Wiek: 19 Tematów: 0 Dołączył: 6-06 07 Skąd: Z Polanicy Nr użytkownika: 2257 |
szczerze odradzam, moje forum u nich muliło przy 10 userach online, a o codziennych padach już nie wspomnie. Poza tym kontakt z formą jest praktycznie nie możliwy, a więc szczerze odradzam.
Jeżeli już chcecie za SMS'a hosting to lepiej wybrać boo.pl -------------------- webme.pl - internetowe centrum informacji i pomocy on-line
|
|
|
|
18.06.2007, 6:23
|
|
A ja mam ładnego screena. Wprawdzie już trochę przestarzały ale sam robiłem
|
|
|
|
18.06.2007, 16:41
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 34 Wiek: 22 Tematów: 4 Dołączył: 8-06 07 Skąd: Szczebrzeszyn Nr użytkownika: 2261 |
CYTAT Jeżeli już chcecie za SMS'a hosting to lepiej wybrać boo.pl Stabilność tego samego pokroju co rwi. Admini w weekendy nie pracują, jak padnie, to nawet na parę dni. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2012 - 5:14 |