![]() ![]() |
13.04.2007, 9:57
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 5 Wiek: N/N Tematów: 2 Dołączył: 13-04 07 Skąd: polska Nr użytkownika: 1865 |
witam, mam pewne zastrzezenia w stosunku do rejestracji na forum.
chodzi oto ze kod do przepisania jest niewyrazny i trudno go odgadnac sam probowalem 5 razy i dopiero za 6 sie udalo wiec proponuje pokombinowac i zrobic cos zeby to bylo bardziej czytelne no to na tyle ( jak narazie... |
|
|
|
13.04.2007, 11:35
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Witaj,
dziękuję za wskazanie. Problem już rozwiązany Występowały problemy z biblioteką GD, także zmieniłem kod na nie wymagający wpatrywania się w obrazek: ![]() Pozdrawiam, DawPi -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
14.04.2007, 9:01
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 40 Wiek: 24 Tematów: 20 Dołączył: 13-04 07 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 1863 |
Witaj, Niestety spam boty omijają zwykły ciąg znaków. Proponowałbym z powrotem zmienić Security [Bot/Script Protection] na Advenced. dziękuję za wskazanie. Problem już rozwiązany Występowały problemy z biblioteką GD, także zmieniłem kod na nie wymagający wpatrywania się w obrazek: ![]() Pozdrawiam, DawPi - http://webme.pl/index.php?showtopic=1865&a...&#entry4304 - http://webme.pl/index.php?showtopic=1866&a...&#entry4305 Polecam także wstawić na forum link do SpamPoison'u, który chroni maile użytkowników tego forum (i nie tylko) przez spamem: http://polish-86558162333.spampoison.com/ . Ten post edytował Livo 14.04.2007, 9:03 -------------------- muonline.org.pl - forum o grze MMORPG pt. MuOnline.
|
|
|
|
14.04.2007, 13:22
|
|
![]() valid cue to your things Grupa: uzytkownik Postów: 1173 Wiek: 27 Tematów: 521 Dołączył: 13-11 06 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1 |
Właśnie tak było ustawione ( adv ) nie wiem dlaczego wilczur miał problem z rejestracją. nazwa.pl posiada na pewno GD. Cóż, zgodnie z sugestią ustawiłem ponownie adv. Jeśli w przyszłości znów ktoś zgłosi podobny problem będę musiał się zastanowić nad rozwiązaniem tego problemu.
Link do spampoison miałem kiedyś wstawiać, nie wiedzieć dlaczego tego nie uczyniłem. Już jest EDIT: jedna nadal jest problem z GD. Sprawdziłem. Ustawiłem na normal i dziś się zajmę rozwiązaniem. Ten post edytował DawPi™ 14.04.2007, 13:23
Powód Edycji: nadal jest problem z GD
-------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
www.supportIPB.com - support for opartych na IPB kontakt: GG: 7129 e-mail: biuro@ipslink.pl | ipb@ipbsupport.org | ipb@supportipb.com założyciel webMe.pl - tatuś ;) |
|
|
|
20.04.2007, 3:34
|
|
<div class="borderwrap"><div class="maintitle">Info:</div><div class="formsubtitle"><div align="center"><b>
Jak zwykle najprostszych rozwiązań najtrudniej się domyślić. Zmieniłem wersję GD na '2' i nie ma już problemu z odczytaniem kodu. Dziękuję za zwrócenie uwagi. </div></div><b><i>Temat zamknięty</i></b></div> -------------------- www.IPSlink.pl - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board, support IPB, PL ACP
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2012 - 5:08 |