![]() ![]() |
24.04.2007, 17:56
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 16 Wiek: N/N Tematów: 5 Dołączył: 19-12 06 Nr użytkownika: 115 |
Nazwa: Konnekt
Strona www ![]() Opis: Konnekt to multi komunikator internetowy, ale nie tylko! Dzięki rozbudowanej konfiguracji i licznym dodatkowym wtyczkom można dostosować go do swoich potrzeb. Może być zarówno rozbudowanym 'centrum' komunikacyjnym, jak i małym programikiem do wysyłania wiadomości SMS. Wybór należy do Ciebie. Co potrafi? Co potrafi? Całkiem sporo! Przy jego pomocy porozmawiasz w sieciach Jabber, GaduGadu, Tlen, WPK, LAN, AQQ, ICQ*, AIM* i Yahoo*. Konnekt posiada również obsługę SMS, przesyłanie plików i obrazków (w tym zrzutów ekranu!), tablicę do wspólnego rysowania. Dostępnych jest również mnóstwo dodatków jak choćby automatyczna sekretarka, czy schematy wyglądu. Wszystko to w przyjemnej, wygodnej i dostosowanej do Twoich potrzeb oprawie. Screeny: http://www.konnekt.info/screens.html Pobierz: Kliknij tutaj i wybierz wersję Moja opinia: Używam tego komunikatora już stosunkowo długi czas i jestem bardzo zadowolony. Jest bardzo przejrzysty i posiada wiele ciekawych funkcji, które można rozbudować, dodatki można znaleść na forum. Konnekt jest bardzo stabilny, obsługuje wiele sieci i nigdy mi się nie zaciął. Kto szuka solidnego komunikatora z ogromną możliwością rozbudowania to polecam mu konnekt'a! Napewno sie nie zawiedzie. Jeśli ktoś również chce się podzielić swoją opinią o konnekcie to zapraszam do wypowiedzi. Pozdrawiam Ten post edytował adasko 24.04.2007, 17:59 -------------------- |
|
|
|
28.04.2007, 14:08
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 74 Wiek: 103 Tematów: 18 Dołączył: 14-04 07 Skąd: Turo?? Dolna Nr użytkownika: 1892 |
Swojego czasu napisałem małą recenzje Konnekta, co dało mi ~400 unikalnych dziennie na moim byłym, nie aktualizowanym już z braku czasu blogu.
CYTAT Niniejszego IM używam od ~8 miesięcy i jestem z niego zadowolony. |
|
|
|
30.04.2007, 19:51
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 13 Wiek: N/N Tematów: 2 Dołączył: 10-12 06 Nr użytkownika: 80 |
Swego czasu próbowałem wielu, komunikatorów, ale żadnego nie polubiłem tak jak konnekta.
Używam go od ponad roku (luty-marzec 2006) i jestem na prawdę zadowolony. Mimo iż w ogóle nie zmienił się od momentu w którym go zainstalowałem po raz pierwszy, to nadal go używam i mi się nie nudzi. Po prostu: kocham konnekta |
|
|
|
8.06.2007, 18:40
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 18 Wiek: 20 Tematów: 6 Dołączył: 8-06 07 Skąd: Dobrowoda Nr użytkownika: 2263 |
Także używam Konnekta i jestem z niego bardzo zadowolony
-------------------- JAGA w Ekstraklasie!! :P
|
|
|
|
8.06.2007, 19:10
|
|
![]() Grupa: uzytkownik Postów: 163 Wiek: N/N Tematów: 39 Dołączył: 6-04 07 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 1615 |
hmm, jak już tak odświeżyłeś temat to może jeszcze ja się wypowiem. Tak więc Konnekta oczywiście testowałem, jednak nie zrobił na mnie jakiegoś piorunującego wrażenia. Trochę nieporęczna IMO konfiguracja wtyczek, ale oczywiście lepsze to niż gg
|
|
|
|
8.06.2007, 20:58
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 23 Wiek: N/N Tematów: 2 Dołączył: 7-06 07 Nr użytkownika: 2260 |
Używam Konnekta od jakiegoś czasu, ale tylko dlatego, że nie miałem innego wyboru. Wcześniej używalem AQQ i byłem zadowolony, do czasu, aż ilość błędów zmusiła mnie do przesiadki. Nie ma obecnie innego komunikatora (poza AQQ i Konnektem), który poradziłby sobie z obsługą sieci AQQ - a kilka kontaktów tam mam. Z kolei w Konnekcie strasznie irytuje mnie brak obsługi transferów via XMPP; zresztą już te z GG są okropne. Obecnie czekam na pojawienie się bety AQQ 2.0.
Ten post edytował Wasacz 8.06.2007, 20:59 -------------------- TechVortal – wortal technologiczny techvortal.com
TechVortal: Forum – forum technologiczne forum.techvortal.com Zapraszamy! |
|
|
|
10.06.2007, 21:10
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 12 Wiek: N/N Tematów: 1 Dołączył: 10-06 07 Skąd: Suwałki Nr użytkownika: 2277 |
Z konnekku korzystałem bardzo długo, aż przesiadłem się na "tlen", który mnie zaspokaja
-------------------- Zanim coś napiszesz przeczytaj regulamin
Pamiętaj: używaj firefox'a. |
|
|
|
10.06.2007, 21:16
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 23 Wiek: N/N Tematów: 2 Dołączył: 7-06 07 Nr użytkownika: 2260 |
Ja się na Konnekcie męczę...
Do Mirki podchodziłem już trzy razy, zbierał siły na czwarte uderzenie, być może ostatnie :E -------------------- TechVortal – wortal technologiczny techvortal.com
TechVortal: Forum – forum technologiczne forum.techvortal.com Zapraszamy! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.05.2012 - 9:45 |