![]() ![]() |
24.07.2007, 16:48
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 58 Wiek: N/N Tematów: 19 Dołączył: 2-04 07 Nr użytkownika: 1462 |
Surfbar - program komputerowy instalowany dobrowolnie na komputerze użytkownika, wyświetlający reklamy, za co naliczane są punkty/pieniądze. Najczęściej spotykanymi Surfbarami są: EuroBarre oraz EuroKiddies.
źródło: Wikipedia Przeczytajcie art z tej strony Następnie wejdźcie tu http://www.eurobarre.com/ Sam napisał bym artykuł ale uważam że ten jest wystarczający znajdują się tam też inne opisy surfbarów podobnych do eurobarre Pozdrawiam Ten post edytował gumis 24.07.2007, 16:59 |
|
|
|
20.12.2007, 1:38
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 3 Wiek: N/N Tematów: 2 Dołączył: 20-12 07 Skąd: warszawa Nr użytkownika: 2430 |
Komputer i tak chodzi i tak, więc niech zarabia!!!!
Twoi znajomi których zachęcisz zbierają punkty ale 100% tych punktów zbiera się też dla ciebie. Uzbierasz np. 1000 a znajomy 900 to na konto idzie ci 1500 pkt. 1000 pkt. = 7 Euro W ciągu pierwszych 3 godzin wciągłem 2-uch kolegów i mialem 500 ponad pkt. Dzis 3 dzien. Mam 8 osob i ponad 4000pkt. Działajcie. Wejdz do mnie na >>>> www.barre.friko.pl/ zobacz jak to wyglada jak wyplacic kase Kazda strona internetowa zarabiac moze w jeden sposob, na reklamach innych firm. Klikasz w nią i wlasciciel zarabia. Wiec zarabiaj na komputerze, nie na stronach. Zapraszam |
|
|
|
15.03.2012, 13:04
|
|
|
Grupa: uzytkownik Postów: 7 Wiek: N/N Tematów: 3 Dołączył: 14-03 12 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 2776 |
Surfbar - program komputerowy instalowany dobrowolnie na komputerze użytkownika, wyświetlający reklamy, za co naliczane są punkty/pieniądze. Najczęściej spotykanymi Surfbarami są: EuroBarre oraz EuroKiddies. Programy partnerskie są często podstawowym i bardzo wysokim zarobkiem dla stron internetowych. Zarabiać można na stronie o każdej tematyce : rozrywka, filmy, seriale, erotyka, wiadomości i inne. Podstawą skutecznego i wysokiego zarobku jest odpowiedni dobór Programu Partnerskiego charakteryzującego się jak najwyższym współczynnikiem konwersji. Aby nie błądzić warto zapoznać się z najskuteczniejszymi Programami Partnerskimi. Więcej na : Programy Partnerskie |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.05.2012 - 8:49 |